090801: Saker har kommit i mellan


Jag har varit off ett tag nu, mestadels för att min dator hatar mig.
Men vad har hänt då?

Jo:
+ mina föräldrar och jag har fått kompromissat lite, men iallafall så åker jag till Jönköping och hjärtat den 5 Aug.
+ Jag har shoppat massor med kläder
+ Jag har köpt en bok ; Slash! ( boken som Slash från GnR alltså har skrivit )
+ Jag har fått en ny cykel

Eh, ja, mer har faktiskt inte hänt.

090726: What if he's an angel?


Ni såg inte när jag mådde som sämst,
ville ta mitt liv.
Men ni försöker skydda mig från att vara lycklig?

090726: A letter to you


Hej morfar!

Idag är det en sån där jobbig dag, den dagen som är jobbigast varje år, dagen du avled. Just i dag så är det 10 år sedan, men vet du att det fortfarande är lika jobbigt? Som du kanske har sett så har jag ett kort från din 60-årsdag på mitt skrivbord. Jag saknar dig fortfarande så pass att det gör ont!

Det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig, bara sitta och prata med dig. Det finns så många tillfällen då jag önskar att jag kunde rymma till dig, när allt känns jobbigt. Oavsett vad så vet jag att du hade tagit emot mig med öppna armar, du hade låtit mig gråta, låtit mig idiotförklarat varenda människa. Du är den enda jag verkligen aldrig vill förlora. Kanske fånigt av mig att ibland tänka tanken att du egentligen bara har börjat om ditt liv, någon annanstans, men jag önskar att det vore så, så att det åtminstone skulle finnas en liten chans att jag kunde träffa dig igen.

Med tanke på hur familjen har splittrats under de åren du varit borta, så skulle du verkligen behövas. Jag vet att både jag och min mor skulle behöva dig här. Saker och ting förändras så mycket. I år fyller jag 18, nästa år flyttar jag och börjar på högskola och det finns inget jag hellre skulle vilja än att du var med mig när jag våndas över vilka skolor jag ska söka, över vad jag behöver i lägenheten, och att jag kunde ringa dig när jag känner att allt rasar samman.

Jag har iallafall lyckats med något som jag tror att du skulle ha varit glad över, jag har fått tillbaka Matilda, som är den storasyster jag aldrig fick. Vi är så lika, och äntligen har jag någon jag kan prata med iallafall. Vi är ju av samma kött och blod, och jag önskar att du fått se allt vi har gått igenom, allt som din son förstörde, allt som din fru förnekat. Fast det har du ju förstås, men från ditt perspektiv.

Det händer ofta att jag önskar att det var jag istället för du, för min mor hade behövt dig, du hade kunnat stötta henne bättre än vad jag kan. Ofta önskar jag också att jag kunde gå tillbaka ca 12 år och verkligen vara hos dig varje dag, säga att jag älskar dig, och vara där när du lämnar jordelivet. Jag drömmer ofta att jag är det, och det hade känts bättre, med tanke på att jag vet hur nära vi var. Min mor kan ibland bara stirra förskräckt på mig och säga att jag beter mig precis som du skulle ha gjort i det läget, att jag påminner så mycket om dig i sättet och sådant. Det gör mig lycklig, för oavsett vad, kommer du alltid vara min hjälte. Den enda man jag någonsin kommer kunna lita på till 100%.

Jag hoppas att tiden går fortare på den plats där du är, och att vi snart ses.
Tills dess;
Godnatt morfar, min hjälte.

/ W

090724: Cause we are living in a material world, and I am a material girl!


Har just skickat efter kläder för 984:-
Paketet består av :

1 varm, stickad, lång, mysig polotröja.
1 bh utan axelband
1 cardigan
2 par jeans
3 linnen.

Yey, kläder -hjärta-

090717: And it looks to me the grass is greener on the other side


"Du är så duktig, du är så seriös med din viktminskning (för seriös)"

Hjärtat verkar lite halvskraj för att jag ska skada min kropp under det här...
Ingen fara. Jag överlever. 22 kg är väl ingen match?

090716: Du är ånga


Nu jävlar ska jag lyckas.

090716: Can't sleep, clowns will eat me


Fan! Fan! Fan!

Skulle det visa sig att drömmen var sann,
säljer jag allt här uppe,
flyttar utomlands och förblir singel.

090713: Vad har du gjort, Weronica, med dig själv?



Det har hänt igen.
Jag har tappat mig själv.

Under vissa perioder är jag så sjukt säker på vem jag är, vad jag står för, hur saker är. Nu är inte en sådan period. Nu ligger jag snarare i rännstenen och tittar upp på stjärnorna som en gång var mitt hem, mitt liv. Jag känner mig borttappad fast jag vet att jag är upphittad, jag känner mig oälskad trots att jag vet att jag får ta del av mycket mer kärlek än vad många andra får, jag känner mig oönskad även om någon ber mig att komma.

Jag borde inte känna såhär, jag har egentligen inte EN ENDA anledning till det. Men så är det ändå, och jag vet inte hur jag ska kunna ta mig ur det, springa skrikandes härifrån och släppa alla tankar för ett tag. Saker och ting ska bli bättre än bra, jag ska stöta bort allt som får mig att må dåligt och ändå lyckas behålla lite artighet och inte vara elak. Jag ska bara lära mig att se bortom allt som inte är bra för mig, allt som jag kan leva utan, vilket är relativt mycket.











090713: Swallow me then spit me out




Tack vare de saker jag och Amanda pratade om idag, så har jag någon form av existensiell kris. Jag menar, vem är jag i andras ögon? Jag vet ju hur jag själv ser mig, men jag tror ju inte att mycket av det stämmer in på hur andra ser mig. Så vad är jag för idiot i era ögon?


090712: Stupid girls


Efter gårdagens bröllop så insåg jag en gång för alla att jag aldrig ska gifta mig. Jag menar inte på något sätt att det inte var ett bra och fint bröllop, jag menar bara att det verkligen inte är något för mig.

090709: I wont let this build up inside of me


Har varit relativt social under onsdagen och torsdagen trots att jag jobbat. I onsdags fick jag ett välbehövt besök på jobbet av min underbara kusin! Vi har väl aldrig snackat "på riktigt" alltså, djupa grejor och så. Men nu föll det sig naturligt, och vi är nog rätt lika hon och jag. Det känns underbart att ha fått tillbaka henne iallafall, nu släpper jag dig inte!

Efter det så gick jag till min moster och satt där och var social ett tag. Sen kom jag hem och var med Marielle! Söttösen min! I torsdags (igår var det visst) så gick jag till min mormor och fikade med henne, sen gick jag till Bälla och Joel där Bälla klippte mig. Nu ikväll ska jag träffa dem och hänga med dem på dunder, Anna C skulle höra av sig också, sedan så är det ju en risk att man träffar en hel del folk där också. Imorgon blir det bröllop, trevligt värre.

Nej nu jävlar, nu ska jag ta tag i mig själv och vara en glad blondin!

090707: Du har hört det förrut



Jag har sålt min själ,
de gav mig bättre betalt.

090707: They clame they will save us but wants to enslave us



Ibland är Dollarstore rätt bra, den här musikalsamlingen med 6 skivor hittade jag för 30 kronor!





090706: Dagens krumelurpiller


" - Se till att du träffar hjärtat! skrek han.
- Se till att du hugger rakt genom mitt hjärta av sten. Det har skavt därinne så länge och gjort så ont.
Jag såg in i hans ögon. Och i hans ögon såg jag något underligt.
Jag såg att riddar Kato längtade efter att bli av med sitt hjärta av sten.
Kanske var det så att ingen hatade riddar Kato så mycket som riddar Kato själv. "


Ur: Mio min Mio.

090706: I just can't take your breath away



Nostalgi!

Jag kollade igenom min "memorybox", en skolåda full med allt som suttit uppe på mina väggar förrutom affischer. De som varit hemma hos mig, eller känner mig över huvud taget, vet att man inte kunde se den lila färgen på tapeterna på många ställen i mitt rum. Jag hade massa små lappar med texter, låttexter, foton, labeltags, tablettaskar, teckningar (både vanliga och kol), brev, små interna saker!

Iallafall så tittade jag igenom den ikväll och hittade bland annat mina och Amandas kolteckningar, vi hade en väldigt kreativ period, och som Amanda har sagt, så var vi extremt udda. Det är inte konstigt att folk har fördomar mot oss, vi som gick runt i skumma färgkombinationer, alltid olika färger på håret, alltid tiaror i håret, ALLTID blåsandes såpbubblor!

En annan sak som jag hittade, som fick mig att börja tokgråta var brevet som Emmie skrev till mig när hon var i Thailand -06/-07. Hon var där i tre (eller var det fyra?) månader, och jag höll på att förgås av saknad! Vi hade inte träffat varandra då, jag hade precis bråkat med min dåvarande närmaste vän, Kimme. Allt hon skrev i det där brevet var så förbannat jävla äkta, och jag saknar den vänskapen vi hade då. Jag saknar dig Ems!

Nostalgi på gott och ont...
Nu ska jag fortsätta att lägga över lite musik på mina mp3spelare innan jag ska sova.

/ W

090705: Dagens krumelurpiller



- Jag har frågat Karlsson, om han är ett påhitt...
- Vad sa Karlsson då? frågade mamma.
- Han sa, att OM han hade varit ett påhitt, så hade han varit världens bästa påhitt. Men nu är han händelsevis inte det. , Sa lillebror
"

Ur: Lillebror och Karlsson på taket

090705: Got to ask yourself the question ; Where are you now?


Hur fan kan man känna sig så äcklad över saker som fått en att må bra så många gånger? Hur kan man tappa intresset för saker man verkligen brunnit för? Hur kommer det sig att man kan sakna det som varit, fast man vet att man aldrig skulle vilja få tillbaks de tiderna?

Hur länge kommer jag att överleva levande här?


090704: Magnificent



Jag som inte är så imponerade av U2, sitter stenhårt fast för den här låten!

090704: Dagens krumelurpiller


Jag har hittat igen min bok "Krumelurpiller - Astrid Lindgrens bästa citat för stora och små" och tänker börja ge er ett per dag. Here it goes!

" Rasmus begrep att när kärleken hade farit i folk, då var de oemottagliga för all tröst, då hjälpte inte ens äppelkaka med vaniljsås. "

Ur: Rasmus, Pontus och Toker

090703: Låt oss bli dom som försvann



" Jag är less på den här platsen, jag har sett allt tiotusentals gånger, jag har gått varenda gata upp och ner. Förstår du att jag vantrivs? Jag klarar inte det här med "ett litet lugnt samhälle", det är inte min grej! Jag är trött på människor, saker, smaker, dofter, bilder! Jag måste få vara fri! Jag kommer att åka, oavsett vad ni säger, för annars kommer jag inte klara av mitt sista år här. "

090702: Allt, allt, ALLT kommer till den som vågar vara rädd



Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel

090701: Och jag är jävlar-i-min-låda ingen tanklös idiot!


Jag är lätt gladaste bruden i stan!
Min älskade Marielle kommer hit (hem, hihi) på tisdag! Och jag ska umgås med änglatösen så mycket så att hon inte kan glömma bort mig medan vi är ifrån varandra!
Bästa nyheten idag!


En dålig nyhet är dock att hjärtats telefon har fått nåt fnatt! *suck*

090701: It's too late to change what you've become


Jag har glidit ifrån vännerna här uppe.
Det är rätt självklart med tanke på att jag kanske har tagit lite avstånd, men jag anser att saker funkar åt båda hållen, att det inte bara är mitt fel att vi inte pratar nåt, att vi inte hittar på nåt längre. Självklart skyller jag inte allt på den andra parten heller. Det känns bara så konstigt att de jag verkligen, verkligen vill umgås med, känner samhörighet med, bor så långt ifrån.

Just nu är det Jenny och Hannah-Mariya som står högst upp på listan, men även Emmie och Yozzan är sjukt saknade! Tre av dem kommer jag dock (mest troligt) hinna träffa under tiden jag är nere hos hjärtat. De jag umgås med här uppe nu, av alla de som är mina "Vänner", är Amanda, Isabella, Ellinor och imorgon ska jag träffa Ida! Mellan oss funkar det att man hör av sig åt båda hållen, inte alltid bara EN som ska ta initiativet.

Alla vuxna runtomkring mig säger att det kommer bli svårt för mig till hösten, när jag inte riktigt hör till en klass, men vet ni? Det är en befrielse, för jag hör inte hemma där! Jag säger inte att jag är bättre än de andra, men de har en relativt gemensam humorgrad, tycker att samma saker är roliga att göra. Jag kan inte se det roliga i det mesta, så det är bättre att jag bryter mig loss. För saker kommer ändå aldrig bli som det faktiskt var en gång, när jag kände att jag hade kommit "hem". Människor förändras, på gott och ont.

Men hey! Man ska väl inte gräva ner sig i sånt där, jag lever mitt liv nu, don't you dare mess it up!

090701: Final Attraction!

Jag hittade en klänning som jag ska ha på brölloppet nästa helg också, så den kom hem igår!


090701: Fashion can have such a nasty flavour


Iihh!
Jag hjärta slutreor!
Jag behövde ett par linnen, hittade absolut inget jag ville ha här i Ström. Kollade på H&M's rea och hittade två stycken + en kjol för priset av ETT linne här!  YEYNESS!

  

RSS 2.0