091130: Ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll!



Nästan 3 timmar av konstant kärlek!
Det var vad jag utsattes för igår, mellan 20.00 och 22.50. Förbandet var riktigt bra (och basisten var grymt jävla snygg), Andreas Grega hette dem, och jag rekommenderar dem starkt! När allas vårat hjärta Lars klev upp på scenen så blev jag förlorad. Människan är så vacker, hans röst är oslagbar, och jag känner mig nykär så fort jag lyssnar på hans låtar hemma, nu är jag på ett djupare stadie, jag är förälskad.
Att han spelade många av mina absoluta favoriter var ju ingen nackdel, Söndag 13.3.99, Jag har väntat på ett regn, Elden, Elegi, Söndermarken och Lång dag.
KÄRLEK. KÄRLEK.KÄRLEK.

Jag vet inte vad jag ska säga mer än det.


091129: Should be loved!


091129: Vi skulle andas nånting nytt


Igår var det en trevlig utekväll,
med en del negativa tankar dock.

Idag är det Winnerbäck <3

091129: Lång dag


091127: I bet it stung!



På onsdag ska jag till barnmorskan.
Det kommer bli vägning där.
Väger jag mer än jag tror så måste jag verkligen ta tag i det här nu.
To be thin is beautiful, to be even thinner is perfection!

091126: Prinsessan av Peking


091125: Good-luck-charm


Små fina hjärtan, med snäckskal i. De bildar en treklöver på min handled. Sammanlagt har jag sju stycken sådana på mitt fina armband. 3 blå, 2 rosa och 2 gröna. I övrigt är jag svart/vit.

Jag har jobbat riktigt bra på lektionerna idag, trots att jag har huvudvärk och mår illa. Och nej, jag var inte ute och firade 200-dagars igår som stora delar av min klass gjorde, jag mår såhär ändå. Förhoppningsvis mår jag bättre till helgen, när jag för en gångs skull har något planerat.

Just nu har jag religion, där jag arbetar med kristendom och islam. Vi är tre personer i en stor datorsal, jag, Sara och en okänd kille. Resten av klassen sitter inne i klassrummet och tittar på någon film om islam. Jag är tom i huvudet, men känner att jag vill skriva ändå, så ni får ursäkta mitt flummiga inlägg.
Jag slutar snart, så jag måste väl avsluta det här också, som allt annat.

Jag tänker inte lämna något halvdant igen.


091122: Ditt smeknamn är döda bokstäver för dig


Har ni tänkt på hur många olika personer vi varit?
Jag menar, vi är inte samma person som vi var i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, för ett år sedan. Eller hur? Vi förändras, växer ifrån eller förlorar vänner. Hittar nya vänner eller återfinner gamla vänner, pendlar mellan verkligheten och drömmen.

Vi växer upp.
Det är vad alla säger iallafall. Jag tror inte att man kan säga så, vi hittar bara nya pusselbitar till vårat förnuft. Dock så är det nog så att det ALLTID kommer saknas en bit, för vem har hela sitt förnuft? Jag gissar på att ingen har full kontroll.

Vi byter klädstil, musikstil, beteende, ordförråd, umgängeskrets, hobbys.
Ingen kan säga att vi är samma person igenom allt det, med tanke på att allt vi går igenom påverkar oss, en del saker påverkar oss knappt märkbart, medan andra kan förändra hela våra liv.

Så är du säker på att du vet vem du är imorgon?

091121: Remember me when you're the one that's silver-screened


Igår fyllde Bälla 18 år. Det firades med en hel del vin, ett antal cigaretter, otroligt varierande musik och trevligt folk. Dock så skippade jag vin-biten, så idag mår jag bra. Men folket var bra, stämningen var bra, lite awkward för några minuter, men det gick över. Nästa helg blir förhoppningsvis ännu bättre, bara jag hittar en förfest höh.

28/11 = Utgång
29/11 = Östersund och Winnerbäck ♥

091121: Unwinding Cable Car


091119: Minska mage och midja

1. Knäböj med hantlar

Stå med fötterna ihop och en hantel i varje hand, handflatorna framåt. Ta ett steg utåt med vänster fot, så du står lite bredbent. Böj knäna som om du skulle sätta dig på en stol samtidigt som du böjer armarna och lyfter hantlarna mot axlarna. Håll. Sänk armarna och res dig upp. Sätt ihop fötterna. Håll magstödet genom hela övningen. Upprepa 10 gånger med varje fot.
 

2. Armhävning med hantlar

Stå på alla fyra med en hantel i varje hand. Flytta fram händerna och sänk höften så att överkroppen bildar en rak linje, från axlarna till knäna. Gör en knä-armhävning där armbågarna böjs bakåt och uppåt, inte utåt. Sträck armarna igen och lyft höger hand mot bröstet. Tänk på att spänna magen så att du inte svankar. Upprepa rörelsen 20 gånger med växelvis höger och vänster lyft.
   

3. Cykling

Ligg på rygg på träningsmattan med knäna uppdragna i 90 graders vinkel och händerna bakom nacken. Spänn bukmuskulaturen och lyft axlarna från golvet med armbågarna växelvis mot motsatt knä medan du långsamt ”cyklar” i luften. Håll i någon sekund innan du byter sida. Lyft 10 gånger åt varje håll.

 

4. Plankan

Ligg på mage med tårna i golvet och överkroppen vilande på underarmarna och armbågarna rakt under axlarna. Spänn buk- och sätesmuskulatur (rulla fram bäckenet) och lyft kroppen från golvet. Håll i 15 sekunder. En repetition räcker.


091114: Lät du henne komma närmre?


Jag önskar att jag kunde sätta ord till mina känslor, men hur jag än försöker så kommer ingenting vettigt fram. Mina känslor är en vild flod, där vattnet ständigt söker nya vägar, där ingen droppe är den andra lik. Personlighetsklyvningar? Ja det verkar inte bättre.
 Jag vill må bra. Vara glad. Känna mig trygg.

Och jag ska.

091113: Jag ska sakna dig imorgon


Jag har världens bästa vänner,
och har haft en tokbra kväll.
Dessutom är min mormor bra.
Och Anna & Sanna rymmer till sthlm för att se Placebo.
Jävla dem.
Jag älskar vännorna.

091109: One step forward making two steps back


Jag trodde seriöst att jag skulle få må bra. Att jag skulle slippa. Men nejdå.
Någon måste ta smällen, men att inte kunna gå in i en vanlig livsmedelsbutik?
Nej, jag måste försöka ta tag i det här.

091106: Se på mig nu, vad tycker du?


Jag har just varit ute och gått fram och tillbaka till Strömsund, i mörker och snöslask icke att förglömma. Riktigt trevligt och välbehövt, trots att min energi fortfarande är på topp. Funderar på att skriva klart mitt engelskatal nu.
YEY ME!

091106: DOWN! DOWN! DOWN!


NU FÅR DET VARA NOG.
Promenad i snön till Ström nu, yes mam.


091106: På nåt märkligt sätt står jag ut


Markus Krunegård. Sofia Karlsson. Vapnet. Kent. Imperiet.
Thin Lizzy. Led Zeppelin. Van Halen. Guns N Roses. Mötley Crue.


Det är vad min vardag består av, det som tar mig framåt. Nu i veckan har jag och Ellinor varit duktiga och simmat både tisdag och torsdag. Nu i helgen ska jag plugga bort en del så jag inte behöver tänka på så mycket sen. Gjorde även undan mitt tal till svenskan idag, minst godkänd iallafall.

Det går ju framåt det här.


091102:

What can I do to be happy?
I have problems to decide
When it looks to me the grass is greener
On the other side

How do I live for the moment
When I always wanna be else where?
How do I reach fullfilment
When I'm crashed and got parts to repair?
Why is my only amusement
Giving other people my despair?
Why do I give jealous judgement
On another's affair?


091101: Party All night, and sleep all day

Toktrevlig kväll,
tack Daniel, Carro, Rebecca, Björn och alla andra, ska försöka nyktra till, sen sova :)

RSS 2.0